Fools on WheelsFools on Wheels

Tarina

Matkamme alkoi vuoden 2020 alussa, kun korona ajoi porsaat kotiin maailmalta. Olimme molemmat toimineet mekaanikkoina fillarien ja muiden koneiden parissa aiemmin, joten osaamista oli tällöin jo riittävästi oman huoltopisteen pyörittämiseen. Onnekkaiden sattumusten kautta Tavarapyörä-Asiantuntijalla oli samaan aikaan tarve saada pyöränsä ulos laatikoista kasaukseen, yhteistyömme alkoi ja erikoistumisemme tavara- sekä sähköpyöriin sai alkunsa!

Vankka osaaminen tavara-, sähkö- sekä muiden erikoispyörien huoltamisesta ja kasaamisesta antoi lopulta erinomaiset valmiudet kaikenkarvaisten polkupyörien huoltamiseen sekä lopulta asiantuntijuuteen.

Fools on Wheels paja
Fools on Wheels toimipiste

Missio

Polkupyöräily on ekologinen, terveellinen ja hauska tapa liikkua. Polkupyöräilyn omaksuminen arkisen liikkuumisen muotona luo pohjan terveelliselle ja ympäristöystävälliselle elämäntyylille, mitä maapallomme meiltä kipeästi tarvitsee.

Olemme onnekkaita, että saamme tehdä oman panoksemme puhtaamman, terveellisemmän sekä vastuullisemman ihmiskunnan sekä planeetan puolesta. Tervetuloa mukaan!

Ryhtymällä Fools on Wheelsin asiakkaaksi tuet nuorta kotimaista yrittäjyyttä!

Jätä meille viesti ja ollaan yhteydessä!

Voit ottaa meihin yhteyttä lomakkeen avulla. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.