Yleiset ehdot

Viimeksi päivitetty 04/05/2024.

Oikeutesi

Fools´ Corp Oy on Suomessa toimiva yritys, ja se noudattaa Suomen kuluttajalainsäädäntöä sekä etämyynnin asetuksia. Tämä takaa turvallisen asioinnin nettikaupassamme. Vierailemalla sivuillamme hyväksyt nämä säädökset ja ehdot.

Tilattujen ja jo lähetettyjen tuotteiden palauttaminen on hankalaa ja kallista, joten suosittelemme lämpimästi perehtymistä tuotteisiimme ennen tilaamista. Voit ottaa meihin yhteyttä ja varata koeajon.

Suomen kuluttajaviraston mukaan kaikilla internetistä ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, joka lasketaan alkavaksi ostopäivästä. Tilauksen peruutus tulee lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info@foolsonwheels.fi.

Peruutusoikeus ei ole voimassa, jos tavarat on teetetty mittatilaustyönä tai koottu erityistoiveittesi mukaisesti.

Kun tuotteet on jo lähetetty sinulle ja ne vastaavat tilaamisia tuotteita, joudut vastaamaan palautuksesta aiheutuvista kustannuksista. Peruutetut tuotteet tulee palauttaa meille yllä mainittuun osoitteeseen, ja niiden täytyy olla käyttämättömiä, alkuperäisessä pakkauksessa ja myyntikelpoisia.Voimme palauttaa maksusi ainoastaan, kun vastaanotamme palautetut tuotteet alkuperäisessä kunnossa, käyttämättöminä, alkuperäisessä pakkauksessa ja myyntikelpoisina.

Jos huomaat, että toimitettu tuote on vahingoittunut kuljetuksessa, siinä on valmistusvirhe tai se ei vastaa tilaamaasi tuotetta, ota meihin yhteyttä sähköpostitsei mahdollisimman pian ja viimeistään 7 päivän kuluttua toimituksesta. Otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista ja yritämme selvittää ongelman.

Tietojen omistusoikeus

Kaikki tiedot, kuten valokuvat ja tuotekuvaukset, tällä sivustolla omistaa Fools´ Corp Oy eikä niitä voi käyttää ilman Fools´ Corp:n lupaa.

Tietojen oikeellisuus

Käytämme paljon aikaa ja vaivaa myymiemme tuotteiden kuvailemiseen ja valokuvaukseen. Vaikka pyrimme siihen, että jokainen valokuva ja tuotekuvaus on 100 % tarkka, virheitä voi sattua. Ole ystävällinen ja ilmoita meille, jos näet tai luet jotakin, joka ei ole oikein. Kaikki kuvat nettisivuillamme ovat suuntaa-antavia, ja toimitettu tuote voi poiketa niistä. Tämä ei oikeuta kaupan purkamiseen.

Tilaaminen

Kun teet tilauksen, hyväksyt sen, että kaikki annetut tiedot ovat oikeita ja täydellisiä. Saat tilausvahvistuksen sähköpostitse. Tämä sähköposti on ainoastaan ilmoitus tilauksen vastaanottamisesta eikä merkitse tilauksen hyväksymistä. Tekemällä tilauksen teet meille tarjouksen tilaamiesi tuotteiden ostamisesta. Me joko hyväksymme tai hylkäämme tarjouksesi harkintamme mukaan. Jos emme voi hyväksyä tarjoustasi, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse ja palautamme mahdollisesti maksamasi kauppasumman. Teemme aina kaikkemme toimittaaksemme sinulle tilauksessa mainitsemasi tuotteet.

Hinnoitteluvastuu

Kaikkiin nettisivuillamme ilmoitettuihin hintoihin sisältyy 24 % ALV, ja ne ovat ilmoitushetkellä oikein. Jos tilaamasi tuotteen kohdalla ilmenee hinnoitteluvirhe, ilmoitamme asiasta mahdollisimman pian. Meillä ei ole velvollisuutta toimittaa tuotetta, jonka hinnoittelussa on tapahtunut virhe. Mikäli tilaat tuotteen, jonka www.foolsonwheels.fii sivustolla ilmoitettu hinta on virheellinen syystä tai toisesta, lähetämme sinulle sähköpostin kertoaksemme, ettei tilaustasi ole hyväksytty. Palautamme myös mahdollisesti maksamasi kauppasumman.

Toimitus

Pyörän toimituskulut eivät sisälly ostohintaan. Veloitamme 15-40 euron suuruisen toimitusmaksun, joka sisältää ALV:n. Pyörän toimitusaika on yleensä 1 viikon siitä, kun kuitti maksustasi on vastaanotettu. Erikoispyörien sekä räätälöityjen pyörien toimitusaika saattaa kestää 6 viikkoa. Osien ja lisävarusteiden toimitusaika on yleensä 1 viikko. Tuotteiden toimitus riippuu saatavuudesta ja ilmoitettu toimitusaika on suuntaa-antava. Emme vastaa toimituksen viivästymisestä aiheutuneista menetyksistä, kuluista, vahingoista tai maksuista. Jos emme pysty toimittamaan tilattuja tuotteita syystä tai toisesta, emme veloita sinua tuotteista ja palautamme mahdollisesti maksamasi summan. Emme kuitenkaan vastaa muista sinulle mahdollisesti aiheutuneista menetyksistä, vahingoista tai vaatimuksista, jos emme pysty toimittamaan tuotteita.

Takuu

Pyörillä on valmistajan kahden vuoden takuu.

Takuu ei korvaa käytöstä tai kulumisesta aiheutuvia vahinkoja, eikä myöskään asiattomasta käytöstä tai huollon laiminlyömisestä aiheutuneita vahinkoja. Vuokraustarkoituksiin käytetyt pyörät eivät kuulu takuun piiriin. Takuu on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toisen henkilön nimiin. Lukeaksesi lisää takuusta katso takuuehdot.

Fools on Wheels on osa Fools´ Corp Oy:tä.

Y-tunnus 3142502-8

Takuuehdot

Viimeksi päivitetty 04/05/2024.

Kohta 1. Takuu

1.1. Fools´Corp (jatkossa käytetään nimeä Fools) takaa, että Fools pyörissä ei ole valmistus- tai materiaalivirheitä, yleisten takuuehtojemme mukaisesti.

1.2. Takuu koskee vain Fools pyörän ensimmäistä omistajaa.

1.3. Takuu menee umpeen kohtien 3 ja 4 mukaisesti.

1.4. Takuuta ei voi siirtää toiselle henkilölle.

Kohta 2. Takuu

2.1. Kaikissa pyörissä on kahden vuoden takuu koskien valmistus- ja/tai materiaalivirheitä, sähkömoottoria, akkua sekä lisävarusteita.

2.2. Takuu ei koske käytölle ja kulutukselle altistuvia osia kuten renkaita, ketjuja, rattaita, seisontajarrua, takajarruja, vaijereita ja jarrupaloja, ellei kyseessä ole valmistus- ja/tai materiaalivirhe.

2.3. Takuu on voimassa vain, jos pakollinen huolto on suoritettu. Ensimmäinen huolto tulee tapahtua 3 kk kuluttua uuden pyörän hankinnasta. Pyörä tulee huoltaa kerran vuodessa, mikäli pyörä on päivittäisessä käytössä suosittelemme huoltoa 2 kertaa vuodessa. Huolto tulee tehdä virallisessa pyöräliikkeessä. Pidä kaikki pyörän huoltoa koskevat kuitit ja dokumentit tallessa mahdollista myöhempää tarvetta varten.

Kohta 3. Takuun poikkeukset

3.1. Seuraavat tapaukset eivät kuulu takuun piiriin:

a. Pyörän asiaton ja/tai huolimaton käyttö, joka ei vastaa pyörän suunniteltua käyttöä.

b. Pyörää ei ole huollettu säännöllisesti käyttöohjeen mukaisesti ja /tai sitä on selvästi laiminlyöty (kuitti tai lasku pyörän huollosta tarvitaan).

c. Huoltoa ja korjauksia ei ole suoritettu ammattitaitoisesti.

d. Lisätyt komponentit eivät vastaa teknisiä vaatimuksia tai ne on asennettu väärin.

e. Jos omistustodistusta (laskua) ei esitetä.

f. Mikäli vaurio johtuu onnettomuudesta tai muusta ulkoisesta tapahtumasta.

3.2. Lisäksi Fools takuu ei korvaa vahinkoja, jotka ovat aiheutuneet pyörälle tai sen osille seuraavista syistä:

a. Viallinen säätö/kiristys ohjaustangossa, satulassa, vaihteissa, jarruissa, renkaiden pikairrotuksessa.

b. Liian myöhään tapahtunut osien kuten jarruvaijereiden, jarrupalojen, renkaiden, ketjujen ja rattaiden vaihto.

c. Sään vaikutukset maaliin tai kromaukseen.

3.3. Vuokrapyörillä ei ole takuuta.

Kohta 4. Korvausvaatimus

4.1. Korvausvaatimus tulee toimittaa Fools:lle sähköpostilla. Kaikki takuuhakemukset käsitellään vasta kun on esitetty alkuperäinen lasku sekä valokuvia osasta, jota takuu koskee sekä selvä kuvaus tapahtumasta ja kuinka se ilmeni.

4.2. Fools joko hyväksyy tai hylkää vaatimuksen kohtuullisessa ajassa. Fools voi pyytää, että kyseinen tuote lähetetään Fools:lle tutkimukseen. Näin määritetään, kuuluuko tuote takuun piiriin.

4.3. Takuuajan sisällä kaikki osat, joissa Fools on todennut materiaali- ja/tai valmistusvirheen, korjataan tai hyvitetään Fools:n harkinnan mukaan.

4.4. Takuun alaiset tuotteet tulee toimittaa Fools:lle tai Fools:n osoittamaan liikkeeseen. Tomituskuluista vastaa pyörän omistaja.

4.5. Jos tietty osa kuuluu takuun piiriin ja alkuperäinen ei enää ole saatavilla, Fools tarjoaa vastaavan vaihtoehdon.

Kohta 5. Vastuu

5.1. Fools:n hyväksymä korvausvaatimus ei automaattisesti tarkoita sitä, että Fools hyväksyy myös vastuun muusta vahingosta kuin pyörälle tai sen osalle aiheutuneesta vahingosta. Fools:n vastuu ei milloinkaan koske muita kuin tässä esitettyjä tapauksia.

Fools on Wheels on osa Fools´ Corp Oy:tä

Y-tunnus 3142502-8